Dworzec na Rudunkach?

Aktualności i wydarzenia regionalne. Czekamy na Twoje informacje!

Dworzec na Rudunkach?

Postprzez Dakkar » 11 cze 2013, 04:32

Witam. Niedaleko mojego domu rozpoczęła się budowa, czegoś co wygląda na nowy peron. Dokładną lokalizacje tego miejsca można znaleźć wpisując w Google Maps adres: +51° 51' 52.25", +19° 25' 16.32"

Czy będziemy mieli nowy peron na Rudunkach? Kiedy zostanie oddany do użytku?
Dakkar
 
Posty: 2
Dołączył(a): 10 cze 2013, 02:38

Re: Dworzec na Rudunkach?

Postprzez RR ltd Co. » 11 cze 2013, 09:41

TUmasz co nieco o tym i TU, ale najciekawsze TU
To forum jest do niczego, czysta komercha, więcej tu nie zaglądam
RR ltd Co.
Miastowy
 
Posty: 401
Dołączył(a): 11 paź 2010, 11:07
Lokalizacja: Zgierz [EZG]

Re: Dworzec na Rudunkach?

Postprzez Dakkar » 11 cze 2013, 23:37

Dzięki :) Jestem ciekaw co im z tego wyjdzie. Czy coś już wiadomo o planowanych trasach? czy będzie można dojechać bezpośrednio na fabryczny?
Dakkar
 
Posty: 2
Dołączył(a): 10 cze 2013, 02:38

Re: Dworzec na Rudunkach?

Postprzez RR ltd Co. » 12 cze 2013, 15:25

Mapka ze strony http://www.lka.lodz.pl
Obrazek
To forum jest do niczego, czysta komercha, więcej tu nie zaglądam
RR ltd Co.
Miastowy
 
Posty: 401
Dołączył(a): 11 paź 2010, 11:07
Lokalizacja: Zgierz [EZG]

Re: Dworzec na Rudunkach?

Postprzez racjonalista » 12 cze 2013, 22:45

To, że powstaje dworzec na Rudunkach nie jest czymś nowym.
Niech ktoś mi pokaże,w którym miejscu będzie stacja: Zgierz Południe? O.o
Avatar użytkownika
racjonalista
Bywalec
 
Posty: 148
Dołączył(a): 18 lut 2012, 16:59
Lokalizacja: Zgierz

Re: Dworzec na Rudunkach?

Postprzez bloodo » 14 cze 2013, 00:39

Może na Chełmach :lol:
Avatar użytkownika
bloodo
Miastowy
 
Posty: 343
Dołączył(a): 08 wrz 2011, 19:40

Re: Dworzec na Rudunkach?

Postprzez RR ltd Co. » 14 cze 2013, 13:21

Wydaje mi się, że miało to być koło Kuraka.
Ale tabelka ze strony przeczy mapce - tu brak przystanku Z. Południe.
Obrazek
To forum jest do niczego, czysta komercha, więcej tu nie zaglądam
RR ltd Co.
Miastowy
 
Posty: 401
Dołączył(a): 11 paź 2010, 11:07
Lokalizacja: Zgierz [EZG]

Re: Dworzec na Rudunkach?

Postprzez aston76 » 14 cze 2013, 22:00

A przypadkiem nie chodzi o główny dworzec naszego miasta. ;)
aston76
Miastowy
 
Posty: 446
Dołączył(a): 22 gru 2010, 22:55

Re: Dworzec na Rudunkach?

Postprzez bloodo » 14 cze 2013, 23:25

Może i chodzi o gł. stację na ul.kolejowej (południowa) :)
Avatar użytkownika
bloodo
Miastowy
 
Posty: 343
Dołączył(a): 08 wrz 2011, 19:40

Re: Dworzec na Rudunkach?

Postprzez RR ltd Co. » 18 cze 2013, 21:09

Mapka ŁKA w dużej rozdzielczości http://d.polskatimes.pl/k/r/1/4d/4c/51c ... 1371580073
Ciekawe, jak długo będzie się jechało do Łowicza?
To forum jest do niczego, czysta komercha, więcej tu nie zaglądam
RR ltd Co.
Miastowy
 
Posty: 401
Dołączył(a): 11 paź 2010, 11:07
Lokalizacja: Zgierz [EZG]

Re: Dworzec na Rudunkach?

Postprzez aston76 » 20 cze 2013, 20:49

Kibelki do Łowicza jadą godzinę.
aston76
Miastowy
 
Posty: 446
Dołączył(a): 22 gru 2010, 22:55


Powrót do Życie codzienne w EZG.

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron